نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنالیز حساسیت بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]

ا

  • اسانس بررسی اثر بسته‌بندی فعال زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توت‌فرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
  • اسانس پوست گریپ فروت اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]
  • اسانس رزماری بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
  • استخراج فراصوت استخراج پکتین از ضایعات گوجه‌فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به‌عنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]
  • اسید چرب اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
  • اسید فیتیک اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
  • الکتروریسی الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلی‌کاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بسته‌بندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
  • امواج فراصوت توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
  • امولسیون پیکرینگ بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 167-179]
  • انبارداری تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
  • انبارداری پیش‌بینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
  • انبارمانی بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
  • انکپسولاسیون اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]

ب

  • بافت توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
  • بسته‌بندی ضدمیکروبی الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلی‌کاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بسته‌بندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
  • بسته‌بندی فعال بررسی اثر بسته‌بندی فعال زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توت‌فرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]

پ

  • پایداری اکسیداتیو اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
  • پایداری ریزکپسول بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]
  • پراکسیداز پیش‌بینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
  • پرتودهی گاما اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]
  • پردازش تصویر توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
  • پردازش تصویر پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
  • پردازش تصویر طبقه‌بندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
  • پیزوالکتریک شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
  • پکتین استخراج پکتین از ضایعات گوجه‌فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به‌عنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]
  • پلی اتیلن تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]
  • پلی‌کاپرولاکتون الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلی‌کاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بسته‌بندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
  • پنینگ سخت مدل‌سازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
  • پودر گل گاو زبان بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کف‌پوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
  • پوشش نانوکامپوزیت بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]

ت

  • تازگی پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
  • تخمیر اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
  • ترکیبات فنلی ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
  • تصویربرداری فراطیفی تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
  • تصویربرداری فراطیفی پیش‌بینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
  • توت‌فرنگی بررسی اثر بسته‌بندی فعال زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توت‌فرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]

ج

  • جمع کننده ذره الکترواستاتیک اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]

چ

  • چربی پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]

خ

  • خشک کردن انجمادی بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کف‌پوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
  • خشک کن بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
  • خشک‌کن پاششی اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
  • خصوصیات کیفی بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
  • خواص کیفی بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
  • خواص مکانیکی بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]

د

  • دراژه مدل‌سازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
  • درجه‌بندی توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
  • دما بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]

ر

  • رسیدگی طبقه‌بندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
  • رنگ توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
  • رنگ سنجی توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
  • رهایش گلوکز استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
  • روش اجزا محدود شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
  • روش های تحلیل تفکیک طبقه‌بندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
  • روغن شاهدانه اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
  • رئولوژی و فیزیکوشیمیایی اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]

ز

  • زالزالک طبقه‌بندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
  • زیست‌تخریب‌پذیر بررسی اثر بسته‌بندی فعال زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توت‌فرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
  • زئین بررسی اثر بسته‌بندی فعال زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توت‌فرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]

س

  • سیب تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
  • سیب پیش‌بینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
  • سیب ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
  • سبوس گندم اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
  • سرعت بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
  • سینامالدهید الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلی‌کاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بسته‌بندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
  • سنجش مقاومت توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]

ش

  • شبکه‌های عصبی مصنوعی پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
  • شوید اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]

ص

  • صمغ ریحان اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]
  • صمغ عربی بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کف‌پوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]

ض

  • ضایعات گوجه‌فرنگی استخراج پکتین از ضایعات گوجه‌فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به‌عنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]
  • ضدخوردگی استخراج پکتین از ضایعات گوجه‌فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به‌عنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]

ط

  • طبقه بندی پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
  • طبقه‌بندی طبقه‌بندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]

ع

  • عدس بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
  • عصاره رنگی بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]
  • عمر پس از برداشت بررسی اثر بسته‌بندی فعال زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توت‌فرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
  • عوامل حامل بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کف‌پوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]

غ

  • غیر مخرب تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
  • غیر مخرب توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
  • غیر مخرب پیش‌بینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]

ف

  • فیبر رژیمی اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
  • فعالیت ضدمیکروبی بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
  • فئوفیتین بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]

ق

  • قارچ تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]
  • قهوه‌ای شدن ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]

ک

  • کیتوزان الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلی‌کاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بسته‌بندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
  • کیتوزان اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
  • کریستالیزاسیون شکر مدل‌سازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
  • کفپوشی بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کف‌پوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
  • کیفیت شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
  • کلروفیل بهینه‏ سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]
  • کونژوگه میلارد ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]

گ

  • گوشت شتر پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]

ل

  • لیمو شیرین بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]

م

  • مایعات غذایی شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
  • مایکروویو اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
  • مالتودکسترین بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کف‌پوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
  • ماندگاری اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]
  • ماهی قزل آلا توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
  • متابی سولفیت سدیم ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
  • مدلسازی استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
  • مدل‌سازی مدل‌سازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
  • مرزه اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]
  • منطق فازی استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]

ن

  • نانوالیاف‌های الکتروریسی الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلی‌کاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بسته‌بندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
  • نانوامولسیون بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
  • نانوذره کیتوزان بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 167-179]
  • نانو کامپوزیت تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]
  • نخود توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
  • نشاسته استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
  • نوری- صوتی شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]

و

  • ویژگی های بافتی توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
  • ویژگی های کیفی تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]

ه

  • هضم استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
  • هموژنیزاسیون اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]